Mens en organisatie werkt voor organisaties waar een ontwikkelvraag, verandering of probleem speelt. Dat doen we in alle sectoren als het gaat om individuele coaching en teamcoaching. Onze opdrachten bij organisaties in de zorg, het onderwijs en de logistiek zijn in de afgelopen jaren sterk gegroeid en daarmee ook onze expertise in deze werkvelden. We voeren hier ook langer lopende trajecten uit in samenwerking met de betrokken opdrachtgevers, managers en medewerkers. Daarbij maken we gebruik van verschillende theorieën, zoals Transactionele Analyse en groepsdynamisch- en systemisch werk.

Leiderschapsprogramma in de logistiek

Het begeleiden van circa 100 operation managers en stafmedewerkers van XPOlogistics om de operationele aansturing te verbeteren met als doel verhoging van de efficiency.

Bekijk Case

Coaching in het onderwijs

Bij verschillende scholengemeenschappen in de regio’s Rotterdam en Den Haag coacht Linda Weijers in samenwerking met Jacqueline Marijnen (Buro Jacq) leerkrachten, ondersteunend personeel en schoolleiders.

Bekijk Case

Zelfstandige teams in de zorg

Met de Wijkverpleging van Rivas Zorggroep werken wij met de teammanagers aan het vergroten van het werkplezier en de zelfstandigheid van de zorgverleners. Doel is zorgverleners te behouden en aantrekkelijk te zijn als werkgever voor nieuwe medewerkers.

Bekijk Case