Samen in beweging

In een gezonde organisatie kun je samen bergen verzetten. Door écht in contact te zijn met elkaar en met de doelen die je nastreeft. Werken met duidelijke grenzen, die juist een zee aan ruimte bieden. Persoonlijk en professioneel.

Wij begeleiden mensen, teams en organisaties zich te ontwikkelen en te veranderen om succesvol en levenslustig te zijn. Wij helpen hen om de ingesleten patronen te herkennen. Eenmaal bewust van die patronen, kunnen ze voor ander gedrag kiezen. Mens en organisatie helpt mensen om heen en weer te bewegen tussen de bovenstroom en de onderstroom. De bovenstroom is zichtbaar. Daar gaat het over de inhoud en procedures. De professionele kant van het werk.

In de onderstroom gaat het over de persoonlijke kant. Over behoeften, verwachtingen, grenzen, gevoelens en relaties. Deze worden niet zo makkelijk besproken. Wij helpen het spannende gesprek over de onderstroom te voeren. Wat betekent dit voor de inhoud van het werk en wat is er nodig om er concreet mee aan de slag te gaan? We bieden hierbij praktische handvatten, om wat geleerd is vast te houden en op eigen kracht verder te ontwikkelen. Dat levert continue groei op, ook als wij al lang vertrokken zijn.

Ontdekken

Individueel
coachtraject

Lees meer

Verbinden

Team
ontwikkeling

Lees meer

Ontregelen

De menselijke
maat

Lees meer

Vertragen

Pas op
de plaats

Lees meer