• Zit je al langere tijd niet lekker in je vel of ben je aan het re-integreren na ziekte?
• Heb je een nieuwe rol en ben je op zoek hoe deze effectief in te vullen?
• Wil je zicht op wat belangrijk is in jouw (werk)leven om goed op je plek te zijn?

Coachtraject Ontdek

Je ontdekt met begeleiding van een ervaren coach wat je doelen zijn en met welke vragen je aan de slag gaat. Jullie werken met professionele en persoonlijke thema’s: Praktisch in combinatie met je werkpraktijk en diepgaand waar het gaat om thema’s van het leven. In de intake onderzoek je wat er speelt en wat je langere termijn doel wordt. Je ervaart dan hoe de coach werkt en of jullie een klik hebben. Dan zijn er ongeveer 5 gesprekken: Je krijgt zicht op gedragspatronen die je hebt. Gedrag dat je makkelijk beschikbaar hebt en waarvan het waardevol is om te herkennen. Ook ontdek je welke andere gedragsopties beter passen bij je huidige situatie, bij wie je nu bent en wat je wilt bereiken. Onderweg bepalen jullie samen wat aandacht nodig heeft en hoe je de inzichten in je (werk)leven toepast.

Resultaat: de stagnatie of impasse heb je doorbroken en je beweegt makkelijker en effectiever in situaties die op je pad komen.

Coachtraject Ontdek ingezet door werkgever

Het werk dat je met de coach doet is vertrouwelijk. Wat er inhoudelijk van belang is om te delen met je leidinggevende doe je zelf. In 2 driegesprekken, aan het begin van het coachtraject en aan het eind, verbinden jij, de coach en de leidinggevende jouw ontwikkeling en leerthema’s aan wat er speelt en belangrijk is in het werk. Daarmee wordt zichtbaar en bruikbaar wat er op de werkvloer nodig is, zowel voor jou als voor je leidinggevende.

Resultaat: je bent zelf in beweging en maakt stappen in je persoonlijke- en professionele ontwikkeling. Er is contact en verbinding met wat er speelt op het werk. Helder is wat de wederzijdse verwachtingen zijn en welke steun nodig is.

Ontdekken

Individueel
coachtraject

Lees meer

Verbinden

Team
ontwikkeling

Lees meer

Ontregelen

De menselijke
maat

Lees meer

Vertragen

Pas op
de plaats

Lees meer