Opgegroeid in een Hongaars, ondernemersgezin ben ik mij al van jongs af aan bewust gaan worden van mijn gedrag en handelen op mijn omgeving. Dat heb ik gaandeweg steeds verder ontwikkeld en vanuit een aangeboren nieuwsgierigheid ben ik daar als coach, trainer en consultant mijn werk van gaan maken. Als bedrijfskundige en opgeleid tot sociaal psycholoog sla ik de brug tussen mens en organisatie, inhoud en gevoel. Of het nu gaat om een leiderschapsontwikkelingstraject, het coachen van persoonlijk leiderschap, communicatie en gedragsontwikkeling, het is mijn passie om een bijdrage te leveren aan organisaties om het aanwezige potentieel voluit te benutten.

Als NOLOC/CMI geregistreerd loopbaancoach begeleid ik professionals in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling bij het zetten van de volgende stap in de loopbaan. In het werken met professionals, ondernemers en leidinggevenden ga ik doelgericht te werk en heb daarbij oog en oor voor de menskant.

Mijn aanpak is inspirerend, praktisch en verdiepend. Met behulp van creatieve en verbindende werkvormen reik ik handreikingen aan en laat mijn deelnemers ervaren waar eventueel belemmerende overtuigingen zitten. Daar hoort feedback bij die de spijker op zijn kop slaat. Het resultaat is dat ze met nog meer zelfvertrouwen stappen in hun professionele ontwikkeling kunnen zetten. Een aanpak die in beweging brengt.